Informació del programa

L’altra ràdio (www.altraradio.cat), de Ràdio 4, dirigit i presentat per Cinto Niqui.

La cultura audiovisual a l’abast de tothom. Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i el seu impacte a la societat contemporània. La ràdio, la televisió, internet i les aplicacions són les protagonistes d’aquest magazín nascut l’any 1980.

L’altra ràdio s’emet cada dimecres de 21:05 a 22 hores i els diumenges a les 24 hores (dilluns a les 00 hores). Escolta els programes emesos al podcast de L’altra Ràdio

El programa ha rebut diverses distincions: Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de Radiodifusió, concedit per la Generalitat de Catalunya, l’any 2019; Premi Salvador Escamilla, al millor programa de la ràdio pública catalana, concedit per l’Academia de las Artes y las Ciencias Radiofónicas de España (AER), el 2013. Premi Excel·lència 2010 als mitjans de comunicació (ràdio), atorgat pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). Menció Honorífica en els 5ns Premis Ràdio Associació de Catalunya, el 2005. Premi Connexió dels anys 2000 i 2006, concedits per la Federació Catalana d’Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions (FECEMINTE). Premi APEI 1999, de l’Associació Professional Espanyola d’Informadors de Premsa Ràdio i Televisió. Premi de la Fundació Rafael Peris a la millor iniciativa cultural de la radiodifusió professional del 1995.

Per contactar amb l’equip del programa:   altraradio@gmail.com

Premi AER Millor programa de la ràdio pública catalana de l'any 2013
Premi AER Millor programa de la ràdio pública catalana 2013

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s