Tercer episodi de L’altra ràdio vintage: Maite Boada explica el diari electrònic, a l’any 1990, i Manel Sorribas entrevista a Otelo Saraiva de Carvalho

Terecer episodi de L’altra ràdio vintage: Maite Boada explica el diari electrònic (1990) i Manel Sorribas entrevista a Otelo Saraiva de Carvalho (1989)

Escolta l’episodi 3 de L’altra ràdio vintage a https://www.rtve.es/a/6788555

La Maite Boada, integrant dels serveis informatius de RNE a Catalunya de 1990 ençà, va ser la primera a parlar-nos de com serien els diaris electrònics.  Va fer un reportatge, emès el 20 de maig de 1990, amb la participació de Mar Fontcuberta, degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Arturo Merayo, vicedegà de la Universidad Pontificia de Salamanca.

El 16 de setembre de 1989, a Arenys de Mar, amb motiu de la celebració del desè aniversari de la primera emissora municipal de Catalunya, Ràdio Arenys, Manel Sorribas, un dels col·laboradors que ha sumat més temporades de col·laboració a L’altra ràdio, va poder entrevistar al Tinent Coronel Otelo Saraiva de Carvalho, un dels artífexs de La Revolució dels Clavells, l’alçament militar i civil que va tenir lloc a Portugal el dia 25 d’abril del 1974. Recuperem tot el que ens va explicar sobre el paper de la ràdio en aquell fet històric.

El pòdcast de L’altra ràdio de Ràdio 4, presentat per Cinto Niqui, us ofereix continguts propis de 1980 ençà. Els episodis anteriors es poden escoltar a  https://www.rtve.es/play/audios/laltra-radio-vintage/

La sintonia de L’altra ràdio vintage és una composició original d’Alma de Boquerón.

Cada dissabte un nou episodi.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s