Contingut de L’altra ràdio de Ràdio 4, del dimecres 5 de gener i del diumenge 9 de gener

L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, el dimecres 5 de gener, a les 14:05 hores, i el diumenge 9 de gener, a les 16:05 hores, us oferirà els següents continguts.

En Daniel González, Director de màrqueting d’Ecler, ens descobrirà moltes coses interessants sobre els equips d’àudio que s’instal·len a les botigues de roba i supermercats i els fils musicals que s’hi escolten.Javier Otero i Marcos Montero, Responsables de Màrqueting i Transformació Digital d’IThink UPC, ens parlaran de Botto, l’artista plàstic que és un sistema d’intel·ligència artificial i que ha venut alguna de les seves obres digitals per un milió de dòlars. Amb en Pitu Martínez farem una edició especial de L’altra ràdio a l’escola i escoltarem molts fragments de ràdio escolar.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/…/programa/rne_rne4-live/1712438/Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s