Continguts de L’altra ràdio del dimecres 31 de març, a les 12:05 hores, i el dissabte 3 d’abril, a les 23 hores

L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, el dimecres 31 de març, a les 12:05 hores, i el dissabte 3 d’abril, a les 23 hores, us oferirà els següents continguts.

Elvira Altés ens presentarà el llibre “Dones a les Ones”. Des de l’escola Montessori Palau de Girona els alumnes de secundària de la professora Mia Men reflexionaran sobre la intel·ligència artificial. Toni Sintas, comentarà un estudi de la Universitat Ramon Llull sobre l’audiència dels mitjans locals audiovisuals abans i després del confinament degut a la pandèmia d’ara fa un any. Albert Murillo ens explicarà el seu projecte espaciosonante.com i ens deixarà escoltar alguns dels seus paisatges sonors.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/…/programa/rne_rne4-live/1712438/

Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s