Continguts de L’altra ràdio del dimecres 11 de novembre ( 12:05 hores) i del dissabte 14 (23 hores)

El dimecres 11 de novembre ( 12:05 hores) i del dissabte 14 (23 hores) L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, us oferirà els següents temes.

Se celebra una nova edició del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya a Granollers i en línia per Internet.Carles Sora, Director del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de la UPC ens parlarà de cultura digital. Jordi Barreda, de http://xn--societatdelainformaci-5cc.com/, ens farà arribar la seva reflexió sobre l’univers de les TIC. Núria Alonso, de Colectic, ens presentarà l’informe ‘Les infraestructures digitals de les economies del comú’. Eduard Garcia-Luengo tractarà de les comunicacions a l’espai. Salvador Caballé, d’Astroràdio, ens presentarà una nova meravella de les telecomunicacions. Toni Sintas repassarà l’actualitat de la ràdio i TV local catalanes. Toni Moyano de l’Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya (ARMIC), actualitat de la radioafició i les activitats de l’ONCE. Luis del Molino explicarà una manera de controlar remotament de les estacions de radioaficionat.L’informàtic Jordi Iparraguirre ens parlarà del navegador d’Internet Brave.


L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/…/programa/rne_rne4-live/1712438/Al satèl.lit Hotbird 13B, a 13E, per 12.303 V SR 27500 DVB-S2/8PSK FEC 3/4.Al satèl·lit Astra 1M, a 19.2E, per 11.6265 V SR 22000 DVB-S/QPSK FEC 5/6.A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s